HELP DE SLACHTOFFERS VAN DE AARDBEVING IN HAÏTI

Haïti werd zaterdag 14 augustus getroffen door een aardbeving met een kracht van 7.2. Volgens de laatste cijfers vielen er al 2.207 doden en 12.268 gewonden. In totaal werden 800.000 mensen getroffen!

Onze teams werden gemobiliseerd en bereiden zich voor op een interventie om de slachtoffers te helpen. Zij zullen in eerste instantie zorgen voor toegang tot drinkwater, voedsel, onderdak en noodrevalidatiezorg voor de gewonden om het risico op een blijvende handicap te vermijden.

Daarvoor hebben we dringend uw steun nodig. Doe nu een gift en help de slachtoffers van de aardbeving!

Mijn gift

Ik wil éénmalig het volgende bedrag schenken:

Als het totaal van uw giften aan Handicap International op een jaar 40 euro of meer bedraagt, ontvangt u automatisch een fiscaal attest. Daarmee kunt u in 2021 45% van uw totaal aan giften aftrekken van de belastingen. (volgens de voorwaarden in artikel 145/33 WIB 1992).

Comments

Mijn gegevens


*Verplichte velden

Mijn betaling

Verdeling van de inkomsten

Voor elke 100 euro uitgegeven door de HI-federatie.*

*Al onze missies in het buitenland worden uitgevoerd door de Federatie Handicap International. De financieringsnoden kunnen evolueren door ontvangen fondsen en subsidies. De donaties worden gebundeld door de federatie om tegemoet te komen aan de prioritaire behoeften van onze verschillende missies.

Geven in vertrouwen

Handicap International is actief lid van het VEF (Vereniging voor Ethiek in de Fondsenwerving) en Donorinfo.